Biljetter

Evenemang

MAJORNAS 3dje ROTE

22 april kl 19:00 på Gamla Elverket

Majornas 3dje Rote har med sin blandning av brittisk, amerikansk och svensk folkmusik, med svenska texter som både lockar till skratt och tårar, fått en stor trogen publik och är kända för sin fina publikkontakt.

Det är svårt att gå från en konsert med M3R utan att ha blivit berörd. Så här skrev en tidigare arrangör:  ”Med skratt och svängig musik har kvällarna varit mer än fantastiska.”

 ”Vi som sett dem förut vet inte till oss av förväntan och ni som inte sett dem kommer att få en glädjechock”

”Majornas 3dje Rote är för Göteborg vad doften av nybakat bröd är för Paris, potatisen för Alingsås eller violen är för Flen. Ett band rotat ur marken de trampar och publiken de spelar för. De är folkmusikbandet som helst spelar country, cajunorkestern som gärna drar en schottis och rockbandet som helst läser poesi. De har gjort sig kända för sin säregna folkliga blandning av stilar och uttryck. Alltid med berättelserna och hjärtat i centrum. De har tidigare släppt två album och samarbetat med artister som Thomas von Brömssen, David Urwitz och Håkan Hellström. De är ett utpräglat live- band och har genom sina fokuserade framträdanden och idoga spelande genom åren byggt upp en trogen och uppskattande publik.”

Serveringen kommer att vara öppen under evenemanget med både soppa och fika.

Postadress: Stigaregatan 7, 791 60 Falun