Biljetter

Köp biljetter direkt här:
Boka biljetter här till Opera på bio
Biljetter

Trubaduren

TYVÄRR INSTÄLLT! 2020-11-08, kl 18.00

Den hyllade Anna Netrebko gör rollen som furstinnan Leonora i Trubaduren. 7 november har vi nypremiär på operan från anrika Met i New York på våra biografer i Sverige.

På grund av corona-pandemin har Metropolitan Opera stängt även under hösten 2020. En grandios nyöppning planeras dock till nyår. För att inte svika sina operafans världen över erbjuder Met istället några av sina mest hyllade uppsättningar i repris. Trubaduren är den andra i ordningen vi är stolta över att presentera och den spelades in i oktober 2015.

Anna Netrebko spelar Leonora, den plågade hjältinnan i Verdis Trubaduren. Dmitri Hvorostovsky är greve di Luna. Det var första gången de ryska stjärnorna möttes på Mets scen sedan 2002. Huvudpersonen i operan, Manrico, görs av Yonghoon Lee. Štefan Kocán är Ferrando och Dolora Zajick gör sin favoritroll som den olycksaliga Azucena.

Verdis turbulenta tragedi med fyra karaktärer fångade i en härva av familjeband, politik och kärlek är en av grundpelarna i operarepertoaren. Musiken är lika melodisk som den är energisk, med smittsamma stycken man minns. Den kraftfulla musiken ackompanjerar en mörk berättelse som vältrar sig i många av romantikens mest extrema uttryck.

SPELTID:

PREMIÄR: 7 NOVEMBER

INSPELAD FÖRESTÄLLNING FRÅN OKTOBER 2015

METROPOLITAN, NEW YORK
SJUNGS PÅ ITALIENSKA
SVENSK TEXT!

DIRIGENT: Marco Armiliato
REGI: Sir David McVicar
SCENOGRAFI: Charles Edwards
KOSTYM: Brigitte Reiffenstuel
LJUSSÄTTNING: Jennifer Tipton
KOREOGRAFI: Leah Hausman
I ROLLERNA: Anna Netrebko (Leonora), Dolora Zajick (Azucena), Yonghoon Lee (Manrico), Dmitri Hvorostovsky (di Luna), Štefan Kocán (Ferrando)

Obs! Förbokas via majagilbertw@gmail.com
Betalning på plats endast via kort eller Swish.
Pris: 200:-

Sociala och kontakta

Adressrad